Erişteden pilav olmaz demeyin
* 1 su bardağı çorbalık erişte
* 1 tane ince kıyılmış kuru soğan
* 1 yemek kaşığı domates salçası
* 1 yemek kaşığı tereyağ veya sıvı yağ
* 10-15 dal ince kıyılmış maydanoz
* Tuz, karabiber,pul biber
Pilav tenceresinin içinde yağı ve soğanı kavurun üzerine salçayı koyun,tuz ve baharatları ilave edin, üzerine 3,5 su bardağı su koyun ve kaynatın, kaynayan tencereye erişteleri atın suyunu çekene kadar pişirin
pişen erişteye maydanozları serpin ve dinlenmesini sağlayın, dinlenen erişteyi sıcak sıcak servis yapın.
Afiyet Şeker Olsun...
AĞIZ YEMEYİNCE YÜZ UTANMAZ.
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com