ANNEMİNELİ

en güzel yemekler annemin elinde başlar...

   

Artan Pirinç Pilavının Değerlendirilmesi

Artan pilavları atmayın

Artan pilavları atmayın

Malzemeler

* Artan pilav çeşitleri

Yapılışı

Artan Pirinç Pilavı:
* Kadınbudu Köfte yapılır
* Çeşitli çorbalara konulabilir.
* Artan pilav, tam ocaktan ineceği zaman yeni pilavın üzerine yayılır ve altı kapatılır beraberce demlenir.
* Artan pirinç pilavını aynı yöntemle bulgur pilavına da ilave edebilirsiniz.
* Ispanakla veya kavrulmuş kıyma ile karıştırıp böreklere koyabilirsiniz.
* Pişerken içine pirinç koyulan yemeklere koyabilirsiniz (ıspanak, kapuska, pırasa,vb...)

FİNCANCI KATIRINI ÜRKÜTEN SAYISIZ DAYAK YER.

ZEHRA ANNE

 

Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.

İLETİŞİM

 

Facebook : facebook.com/annemineli

Twitter : twitter.com/annemineli

Instagram : instagram.com/annemineli

Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr

 

E-posta : zehrasener57@gmail.com

Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2018 Annemineli

Sitemap   |   Tasarım : interbim.com