Mutfakta artan hiç bir şeyi atmayın
* Artan yemekler
Tavuk ve Etlerin Yağı:
*Fırında pişen tavuk veya etlerin yağını ve suyunu süzdükten sonra çorba ve pilavlarda kullanılır.
*Bu suyu ve yağı difrizde dondurun olsun size tablet et suyu
Artan Etler:
* Yeni yapılan pilava ilave edilir (etli pilav olur)
* Tavuk arttıysa, tavuk salatası yaparım.
* Artan etlerin üzerine yeni sos yapılıp fırınlanır.
* Böreklere iç harç yapılır.
* Çorbalara ince ince didilir.
* İçine garnitür karıştırılır ve değişik bir tat oluşur.
* Patlıcan beğendinin üstüne koyabilirsiniz.
LEYLEĞİN ÖMRÜ LAK LAKLA GEÇER.
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com