ANNEMİNELİ

en güzel yemekler annemin elinde başlar...

   

Çeşitli Artan Malzemeleri Değerlendirdim.

Mutfakta artan hiç bir şeyi atmayın

Mutfakta artan hiç bir şeyi atmayın

Yapılışı

Artan Lahanaları:
* Lahana salatası yapabilirsiniz.
* Lahana turşusu yapabilirsiniz.

Artan Zeytinler:
* Zeytinli kek
* Zeytinli pohaça
* Zeytinli ekmek
* Zeytin ezmesi yapılabilir
* Zeytin salatası

Artan elmalardan:
* Elmalı kek veya kurabiyeler
* Elma tatlısı
* Elma kompostası
* Elma püresi
* Elma reçeli veya marmeleti

LOKMA KARIN DOYURMAZ, ŞEFKAT ARTIRIR.

ZEHRA ANNE

 

Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.

İLETİŞİM

 

Facebook : facebook.com/annemineli

Twitter : twitter.com/annemineli

Instagram : instagram.com/annemineli

Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr

 

E-posta : zehrasener57@gmail.com

Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2018 Annemineli

Sitemap   |   Tasarım : interbim.com