Ben tadına doyamadım.Değişik ve lezzetli
1 kg bamya
1 küçük çay bardağı elma sirkesi
2 tatlı kaşığı kaya tuzu
1 çay kaşığı limon tuzu
5-6 diş sarımsak
Sıcak su
Bamyalar yıkanıp sap kısımları koni şeklinde alınır. Sarımsaklar ayıklanıp ikiye bölünür. Bir kavanozun dibine sarımsağın yarısı konulur. Temizlenip ayıklanmış olan bamyalar sarımsağın üzerine dizilir. Geri kalan sarımsaklar da kavanozun içine gelişi güzel serpilir. Limon suyu, tuz, ve sirke de eklenir. Daha önceden kaynatılmış olan su sıcak olarak, bamyaların üzerini geçecek kadar kavanoza dökülür.
Hiç bir şey kesin değilken, her şey mümkündür. Margaret Drabble
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com