pratik ve kolay yapılan zaman almadan 5-6 dakika içerisinde yapılabilen bir salata çeşididir.
1 demet ısırgan otu
100 gr. tatlı lor
Yarım nar
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yarım limon suyu
Tuz
1 yemek kaşığı nar ekşisi
Isırgan otunu su dolu bir kaba koyarak yıkayın. Yıkanmış ota biraz tuz atın ve elinize mutfak eldiveni giyerek ovalayın. Bu şekilde ısırmasından kurtulacaksınız. Daha sonra zeytinyağı, limon, nar ekşisi ve arzunuza göre biraz tuz ilavesiyle salata sosunuzu hazırlayın. Bir servis tabağına aldığınız ısırgan otunun üzerine dökün. Lor peynirini elinizle ufalayarak salataya katın ve en son nar taneleriyle süsleyin.
Yoksulun yemek bulabilmek icin metrelerce yürüdüğü. .. Zenginin ise yediği yemeği sindirebilmek icin metrelerce yürüdüğü tuhaf bi dünyada yaşıyoruz. ..!!
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com