Klasik Çorum Mantısı
1 kase Çorum mantısı
2 yemek kaşığı salça
Sıvı yağ
Tuz
Su
Üzeri için;
Yoğurt
1 diş sarımsak
Tencereye salçayı sıvı yağı ve suyu ilave ediyoruz. Ocağın altını yakıp kaynamasını bekliyoruz. Salçalı suyumuz kaynadıktan sonra mantımızı ilave edip pişirmeye bırakıyoruz. ( Eğer isterseniz mantının suyunu hazırlarken içine kıyma da ilave edebilirsiniz. ) Mantımız piştikten sonra tuzunu da ekleyip altını kapatıyoruz. 5 dakika kadar dinlendirip. Sonra sarımsaklı yoğurt ile servis yapabilirsiniz
Instagram Etiketleri :
Hayatta istediğiniz her şey, ona sahip olduğunuzu ilan edebilecek özgüvene ve özdeğere sahip olduğunuz gün sizin olacaktır. D.Rutherford
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com