Bir lokma almanız yetecek bir lezzet
1 adet Yufka
1 adet Yumurta
1 çay bardağı İri Çekilmiş Ceviz İçi
2 yemek kaşığı Kaymak
1 yemek kaşığı Bal
Yumurtayı çırpın. Hazır yufkayı masanın üstüne yayın. İçine bir fırça yardımıyla yumurtayı sürün. Ceviz içini serpin. Ve kare olacak şekilde ortaya doğru katlayın.
2- Yağsız yapışamayan tavada tavanın kapağını kapatarak arkasını önünü pişirin. Sıcak haldeyken üstüne kaymak ve bal döküp servis yapın. Ilık ya da sıcakken hemen yiyin
İşiniz hiçbir şeye zaman bırakmayacak kadar yoğunsa yanlış giden bir şey var demektir;sizle ya da işinizle ilgili. Henry Boetcker
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com