Denemeden karar vermeyin.
1 kg ıspanagin kökleri
1 avuç ceviz
1 yemek kaşığı silme domates salçası
2 yemek kaşığı zeytinyağı
4-5 diş doğranmış sarımsak
Yarım limonun suyu
Tuz
Pul biber
Ispanak köklerini çok iyi yıkayın kaynayan suda 2 dk. haşlayın, tavada zeytinyağ içinde sarımsakları kavurun salçayı ekleyin biraz daha kavurun üzerine ıspanak köklerini doğramadan ilave edin suyunu çekene kadar birlikte
hirpalamadan kavurun servis tabağına alın üzerine limon suyu
ve cevizleri ilave edin ister sıcak ister soğuk tüketin. . (İsteyen cevizi ayrı bir yerde kavurabilirsiniz. İsterseniz kavrulmus dolmalık fıstık veya susamda koyabilirsiniz.)
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com