ANNEMİNELİ

en güzel yemekler annemin elinde başlar...

   

Sucuklu un karistirmasi

Denizli yöresine ait bir yemek

Denizli yöresine ait bir yemek

Malzemeler

Sucuk
Un
Teteyag

Yapılışı

Küçük parçalar halinde kesilen sucuklar bir tavada iyice kızartılıyor ve bir tabağa alınıyor. Daha sonra aynı yağda un, üzerine biraz su ve tuz eklenerek kaynayana kadar karıştırılıp sucuğun üstünde gezdiriliyor ve sıcak olarak servis ediliyor.

SON BAKILAN TARİFLER

Sucuklu un karistirmasi

ZEHRA ANNE

 

Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.

İLETİŞİM

 

Facebook : facebook.com/annemineli

Twitter : twitter.com/annemineli

Instagram : instagram.com/annemineli

Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr

 

E-posta : zehrasener57@gmail.com

Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2019 Annemineli

Sitemap   |   Tasarım : interbim.com