Şehriyeyi pilav haline getirdim.
* 1 paket istediğiniz marka ve cins şehriye ( ben arpa seçtim)
* 1 yemek kaşığı tereyağ veya başka yağ
* Büyük bir tencere
* Su
* Tuz
* Bolca beyaz peynir veya kaşar loru
* Tencereye yağı koyun ve eritin
* Şehriyeleri ilave edin istediğiniz kıvama kadar kavurun
* Ben az kavurdum
* Üzerini 1 parmak geçecek kadar su ve tuz koyun
* Pilav gibi suyunu çekene kadar pişirin
* İsteyen makarna gibi haşlayarak pişirilebilir.
* Pişen şehriyeye hemen peynir ekleyin
* Şehriyenin sıcağı ile peynir erisin
* Sıcak sıcak servis yapın
* İsteyen ketçap dökebilir.
* İsteyen başka malzemeler ekleyebilir.
* Afiyet Olsun..
DAVULCU KESERİ GİBİ HEP KENDİNİZE YONTMAYIN.
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com