Çok kolay hemen yapın
* 1 adet hazır yufka veya el açması yufka
* 1 tatlı kaşığı tereyağ
* 1 yumurta
* Tuz, baharat
* 3 yemek kaşığı kadar soğanla kavrulmuş ıspanak
Hazır yufkayı veya el açması yufkayı masaya yayın iki kenarını yufkanın üzerine katlayın, ellerinizle biraz su serpin tam ortaya kavrulmuş ıspanağı koyun biraz yayın diğer tarafta kalan yufkayı üzerine kapatın ve kare şekline getirin yağsız teflon tencerede yavaş yavaş bir tarafını pişirin ve yağlayın, diğer tarafını çevirin pişen tarafın ortasını biraz bıçakla açın ve yumurta kırın yumurtanın pişmesi ve arka tarafının kızarması için bir kapak kapatın yumurta pişince baharat ilave edin ve servis yapın.
Afiyet Şeker Olsun..
SERÇE BİLE ÇÖPÜ ÖLÇER YUTARMIŞ, KIÇIMDAN ÇIKACAK MI? ÇIKMIYACAK MI ? DİYE.
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com