Mevsiminde bulmak gerekir.
* 300 gr frenk üzümü (Ribes Rubrum)
* 150 gr toz şeker
* Çeyrek limonun suyu
Öncelikle meyvelerinizi yıkayın süzün ve üzerine şekeri ilave edin bir gece buzdolabında bekletin,ertesi gün suyu az olursa bir çay bardağı kadar su ilave ederek ocağın üzerinde kaynatmaya başlayın, kaşıkla üzerindeki köpüğünü alın kıvamı koyulaşmaya başlayınca limonunu koyun bir kaç dakika daha kaynatın altını kapatın hemen tüketmeyecekseniz sıcak sıcak kavanoza koyun kapağını kapatın.
Afiyet Şeker Olsun..
DEĞİRMEN İKİ TAŞTAN, MUHABBET İKİ BAŞTAN OLUR.
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com