Olmaz demeyin.
2 dilim doğarnmış karpuz kabuğu
2 su bardağı su
3 su bardağı şeker
7-8 adet karanfil
3-4 adet limon tozu
isteğe bağlı (kırmızı olmasını istiyorsanız )
lohusa şekeri
Karpuz kabuğunun yeşil kısmını çok ince bir şekilde soyun, zevkinize göre doğrayın, ben kare kare doğradım.
Karpuz kabuklarını basınçlı bir tencerede üzeri su geçene kadar su koyup 15 dakika pişirin
Yumuşayan kabukları sudan çıkararak ayrı bir tencereye alın şekeri suyu karanfili ilave edip 30-35 dakika ara sıra kayanatarak kabuklar şeffaflaşana kadar kaynatın indirmeye yakın limon tozunu da ekleyin ve kavanozlara koyun.
Çok sevmek lazım ve de çok sevilmek.. Şikayet ettiğimiz birçok şeyin ilacı biline!
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com